Concert Fanfare Sint Wiro zondag 24 september 19.00 uur CC De Bombardon te Heythuysen

Voor de Fanfare staat in de komend weekend weer een muzikale uitdaging op het programma. Op zaterdag hebben wij onze generale repetitie van 17.30 uur tot 20.30 uur. Dit voor onze deelname aan het Hafa-toernooi op zondag 24 september. Dit is een beoordelingsconcert als voorbereiding op onze concoursdeelname op 22 oktober 2017 in de Oranjerie. De bekende musicus Jan Cober fungeert als jurylid. Organisatie is in handen van Harmonie L’Union, Heythuysen. De aanvangstijd van het concert is om 19.00 uur.
Plaats van muzikale handeling: CC De Bombardon, St Antoniusstraat 2, Heythuysen. Toegang gratis.
Muzikale (concours)programma:
1. Monuments of the Netherlands – Louis Andriessen (inspeelwerk)
2. Ciaccona Seria – Henk Badings
3. Le Champion de Tir – Rob Goorhuis
U ziet, enkele bijzondere muzikale werken voor de kenners. Wilt u weten hoever wij op ons muzikale pad naar het Bondsconcours zijn? Het ligt niet direct naast de deur, Heythuysen, maar het zal de moeite waard zijn! Alvast bedankt voor uw komst, en wij zien u graag op zondag 24 september, 19.00 uur te Heythuysen.

Fanfare St. Wiro