Deelname Fanfare Sint Wiro Peeltournooi zondag 25 juni

Afgelopen zondag nam Fanfare Sint Wiro traditioneel weer deel aan de jaarlijkse Sacramentsprocessie. Onder prachtige weersomstandigheden konden de toeschouwers en deelnemers weer genieten van een mooie processie. Waarbij Fanfare Sint Wiro en Harmonie Juliana voor de muzikale ondersteuning zorgden. En vele andere verenigingen op een andere manier hun bijdragen leverden. Zodat deze processie ook in 2017 weer als geslaagd genoemd mag worden, waar de Berger gemeenschap trots op kan zijn.
Voor de Fanfare staat echter in de komend weekend nog een andere muzikale uitdaging op het programma. Op zaterdag hebben wij onze generale repetitie van 17.30 uur tot 19.30 uur. Dit niet als voorbereiding op onze deelname aan Rock am Roer. Maar voor onze deelname aan het Peeltoernooi op zondag 25 juni. Dit is een beoordelingsconcert als voorbereiding op onze concoursdeelname op 22 oktober 2017 in de Oranjerie. De aanvangstijd van het concert is om 19.00 uur. Plaats van muzikale handeling: D’n Binger te Meijel. Toegang gratis.
Muzikale (concours)programma:
1. Monuments of the Netherlands – Louis Andriessen (inspeelwerk)
2. Ciaccona Seria – Henk Badings
3. Le Champion de Tir – Rob Goorhuis
U ziet, enkele bijzondere muzikale werken voor de kenners. Wilt u weten hoever wij op ons muzikale pad naar het Bondsconcours zijn? Het ligt niet direct naast de deur, Meijel, maar het zal de moeite waard zijn! Alvast bedankt voor uw komst, en wij zien u graag op zondag 25 juni, 19.00 uur te Meijel

Fanfare Sint Wiro