PLATZCONCERT Fanfare St Wiro ZONDAG 9 JULI Café Bie Tiel, ’t Reutje

Weliswaar vindt er dit jaar geen traditionele kermis plaats in Sint Odiliënberg op de 2de zondag van juli, het “Kermisconcert” zoals u gewend bent van Fanfare Sint Wiro, en daarna het Frühshoppen van de Reutjeser Muzikanten gaat normaal door. En natuurlijk ook weer op het terras van Café Bie Tiel. Fanfare Sint Wiro is blij met deze mogelijkheid bij café Bie Tiel, om ook alle mensen van ’t Reutje en Sint Odiliënberg de vakantie met een muzikaal gevoel te laten beginnen.
Aanvang van het buitenconcert is om 10.30 uur, terras café Bie Tiel. De fanfare staat bij deze gelegenheid onder leiding van Joep Schrader.
Het muzikale programma omvat o.a. enkele populaire muziekwerken en artiesten, namelijk:
– Lex Paciferat – Harrie Janssen
– Matrimony – Gilbert O’Sullivan
– Mother Earth – Within Temptation
– Beatles in Concert
– Let’s Celebrate
U ziet, voor elk wat wils, onder het genot van een goed glas drinken met vlaai, zoals u dat van Mariet en Pierre van café Bie Tiel gewend bent. En heeft u er na de Fanfare nog geen genoeg van; het publiek kan daarna helemaal los gaan met een vervolgoptreden van de Reutjeser Muzikanten onder leiding van Kapelmeister Peter Dohmen. Zij brengen populaire en passende muziek uit alle windstreken. Kortom, een muzikaal samenzijn wat u niet wilt missen; wel of geen kermis.
Wij rekenen ook dit jaar weer op prima weersomstandigheden. Met dit concert luiden wij voor de Fanfare de vakantieperiode in. Vanaf deze plaats wensen wij al onze trouwe toehoorders alvast een heerlijke vakantie, en wij zien u graag weer met een goed en uitgerust gevoel terug op zaterdag 26 augustus. Dan beginnen wij aan ons laatste traject naar onze deelname aan het Bondsconcours op 22 oktober in de Oranjerie in Roermond. Wij hopen dat wij ook dan weer op uw steun mogen rekenen. O ja, wat speelt er nog deze week? Onze leden komen van maandag 3 juli tot en met zaterdag 8 juli bij u aan deur bij gelegenheid van onze donateursactie. U geeft ons toch ook een steuntje in de rug? Alvast bedankt natuurlijk voor uw bijdrage, en wij zien u graag aanstaande zondag in ’t Reutje vanaf 10.30 uur, Café Bie Tiel.
Fijne vakantie!

Fanfare Sint Wiro