OPENLUCHTCONCERTEN parkeerplaats Fanfarezaal ’t Reutje zondag 7 juli

Op zondag 7 juli gebeurt er weer iets bijzonders op de parkeerplaats bij de Fanfarezaal in ’t Reutje. Muzikale klanken voor elk wat wils aan de St Josehstraat 2!

Vanaf 11.00 zitten de eerste muzikanten al klaar. Het gezamenlijke orkest van Koninklijke Fanfare De Vriendenkring uit Montfort en Fanfare Sint Wiro uit ’t Reutje. Onder leiding van René en Joep Schrader brengen zij een gevarieerd programma om dit muziektreffen passend te openen. Met koffie en vlaai kunnen de luisteraars genieten van dit mooie samenspel.

Vanaf 12.00 uur is het dan de tijd aan het NTO (New Talent Orkest) orkest onder leiding van Harry Wolters. Dit uniek samengesteld orkest oefent wekelijks. Deze mix van alle leeftijden met ervaren en onervaren muzikanten is door Harry Wolters tot een eenheid gesmeed. En vandaag is weer zo’n moment dat zij hun muzikale kunnen als orkest aan het publiek laten horen.

Na deze grote orkesten is het tijd voor kapelmuziek die de sfeer nog meer zal verhogen. Wie bij dit muzikale treffen niet mag ontbreken om de traditionele aspecten van deze “Kermiszondag” luister bij te zetten zijn de Reutjeser Muzikanten o.l.v. Peter Dohmen.
Met de klanken van deze kapel wordt de sfeer van het ouderwetse ‘Frühshoppen’ naar boven gehaald. Deze doorgewinterde muzikanten laten u ‘schunkelen’   op de ene na de andere bekende Duitse, Oostenrijkse en Limburgse schlager.

En om deze muzikale dag helemaal compleet te maken zal de coverband ‘Different Ages’ nog voor u optreden. Deze band laat muziek en zang horen van heden tot in de sixties van de vorige eeuw. Alle grote namen staan op hun repertoire, en wij zijn benieuwd wie ditmaal de revue gaan passeren op de bühne.

Dit alles vindt plaats op de parkeerplaats bij de Fanfarezaal aan de St. Josephstraat 2 in ’t Reutje. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Fanfare Sint Wiro zorgt ervoor dat de koffie en vlaai gereed staat bij de start, en de tap is dan ook al aangesloten voor andere consumpties.
Tevens is er gelegenheid tot het deelnemen aan een BBQ. Deze BBQ vindt plaats tussen de optredens door vanaf ongeveer 13.00 uur. De deelname kosten zijn € 12,50 per persoon voor een compleet pakket vanaf 12 jaar. Voor jeugd tot 12 jaar zijn de kosten € 5,00. Voor opgave voor de BBQ kunt u e-mailen naar info@fanfaresintwiro.nl. Door overmaking van het bedrag per aantal deelnemers naar bankrekeningnummer NL49RABO0138102341t.n.v. Fanfare Sint Wiro bevestigt u uw deelname. Opgaves mogelijk tot maandag1 juli 2024.

Wij kijken uit naar een gezellige muziekmiddag samen met u onder prettige weersomstandigheden. Tot dan namens alle deelnemende muzikanten uit Roerdalen.

Fanfare Sint Wiro