Carnavalsmaandag in ’t Reutje

Vastelaovend in Träötje.

Op carnavalsmaandag 12 februari is het weer feest in ’t Reutje. Op Rosenmontag viert men carnaval in de Fanfarezaal van Fanfare Sint Wiro van 13.11 uur tot 18.00 uur.

In samenwerking met CV De Berggeite uit Sint Odiliënberg is er weer een mooie activiteit op touw gezet om de carnavalsvierders van ’t Reutje en Berg, en omstreken te verrassen.

Dit jaar geen Reutjerse Optocht, maar wel een carnavalsmiddag met bijzondere artiesten. De volgende artiesten treden deze carnavalsmaandag op in de Fanfarezaal:

– COEN JANSSEN

– ZOES

– TESSA

Een mooie mix van artiesten die hun zangtalenten al vaker hebben laten horen in het Limburgse land, en ook af en toe LVK allures tonen, waarmee ze bekendheid vergaren.

Ook is er een mooie uitdaging van de aanwezigen om in hun mooiste outfit naar ’t Reutje te komen. Er zijn prijzen te verdienen voor de “bést verkleijde” in verschillende categorieën.

Voor de jeugd zullen er verschillende “challenges” op de vloer van de Fanfarezaal liggen en er is sjminke veur kinjer.

Om deze Reutjeser/Berger carnavalsactiviteit mee te mogen maken op 12 februari, hoeft u maar naar de Fanfarezaal aan de St. Josephstraat 2 in ’t Reutje te komen.

CV De Berggeite met Prins Ralph I en Prinses Maud en hun gevolg van Raad van 11 en aanhang zijn aanwezig. Evenals het Jeugdprinsenpaar Prins Daan en Prinses Timmie met jeugdige aanhang. Samen met de andere carnavalsvierders wordt het één groot carnavals festijn.

De Fanfare zorgt uiteraard weer voor een hapje en een drankje. De keuken is geopend, en de tapkraan staat open voor uw wensen.

Graag tot ziens op carnavalsmaandag 12 februari in ’t Reutje van 13.11 uur tot 18.00 uur.

Fanfare Sint Wiro en CV De Berggeite